louiselolloroos

Bio

Kategori:

Nu va det ett bra tag sen jag skrev något här..
Det har nog hänta ganska mycket saker sen sist men de orkar jag inte ens tänka på.
Men i går var jag och Pevny på bio, käka och ta en öl på news innan vi skulle åka hem. detta skulle vi göra för att belöna oss själva för sluta snusa och röka.
Vi kom in i stan och fixa ut biljetterna till Twilight drog ner och käka go mat och sedan blev det film. den va ganska bra och när den väl var slut så kolla vi på kl och då va den runt 20 över 8 :/ vi tänkte då att vi drar hemistället, vi skulle ju ändå ha öppet hus på skolan i dag och jag skulle upp vid 7 så det kändes bra att åka hem. MEN inte alltid som det går som planerat. vi ringde Amanda och hon tyckte vi skulle komma till News och ta en öl med dom så vi drog dit sen blev det någon öl sen ville vi helt plötsligt dra till G3 så vi drog dit och hade kanon kul :) roligaste kvällen på riktigt länge faktist :) massa dans och drickande. 

Så min och Pevnys lugna mysiga biokväll blev tillslut en krogen kväll med massa alkohol och jag var hemma vid kvart över 3 i natt. så nu är man en aning trött och ska nog äta mat snart och sen sova lite så jag orkar göra nått i morgon. tänkte mig en jogging runda kanske?
Ha de gött allt folk :)