louiselolloroos

En regnig dag

Kategori: Allmänt

Det är riktigt tråkigt väder ute:-\ Va till veterinären i går med Koda som troligtvis har en inflamation i ryggen. Men nu äter han metacam och får se om 14 dagar hur han är, men det är stor skillnad på honom redan nu. Han vill leka massor men det får han inte göra utan han ska vara still i 14 dagar minst. Och han får inte gå promenader heller utan bara nödvöndigt så det är tur vi har trädgård på dagarna och sen får jag gå en kort om dagen bara.
Men får hoppas han blir helt bra efter dom här veckorna.

Sen rensa jag telefonen på bilder och hade tagit 101 videor och 900 bilder :-P

Ska lägga ut bilderna på Kodas alla kläder jag har köpt till honom eller ja, det var pappa som betala dom.

En konstig Koda

Kategori: Drömtorpet´s Scandal By Andrew

Nu är jag hemma igen efter några veckor nere i Gbg. Koda är inte alls sig själv och jag är fruktansvärt orolig :/ Hans allmäntillstånd är absolut inte som det ska men det är i stort sett det hela. Ska ringa till Strömsholm i morgon och se vad dom säger.
Han är slö och har sovit konstant sen vi kom hem vid halv 3 i dag. vill inte alls leka. Han och Tintin undviker varandra och vill inte vara nära. Han har ingen feber eller något annat synligt. Men har man en normalt galen hund som leker konstant och blir galen bara man vart borta en kvart så ser man stor skillnad när han knappt reagerar när jag inte har sett han på 2 veckor och som bara ligger och sover :( får se om det blir besök på strömsholm i morgon eller inte.

Mönstring

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen gjort den efterlängade mönstringen till GMU i slutet av Januari :) 

Jag lyckades ganska bra med testerna och även det enda momentet som jag var rädd för lyckades, Den hatade cykeln. Men den gick hyffsat bra faktist. 


I går så drog jag till GBG och hade en riktigt trevlig kväll. I dag är jag ledig fast vid 5 åker jag in till GBG igen och i morgon kl 8 ska jag befinna mig vid Käringberget igen och börja min Gu-f. Det ska bli 2 riktigt spännande och roliga veckor men massa nya kunskper och bekantskaper.

Nu blir det bara att ta det lugnt tills bussen går ikväll sen hoppas jag på en lika trevlig kväll som i går. 

Sen så klart saknar jag mina 4 benta underbara djur hemma men dom har det nog kanonbra. Koda åker till Uppsala på söndag och ska få vara med miot och Dumle. Blir nog en massa lek för honom och en riktig semestervecka med massa kärlek och mys med Linda.