louiselolloroos

Massor

Kategori: Allmänt

Börjar med det lite tråkiga sakerna.

Benjamin lämnade mig i Lördags och det va väldigt jobbigt när jag lastade in honom i släpet. Men jag tror han kommer ha det helt underbart i sitt nya hem och jag önskar dom all lycka till med min älskade häst. 


Lite roligare saker nu. 

Resan till Island bokades i morse, har vart nervös sen dess så detta kommer bli en rolig vecka. 
Men 11.50 på onsdag landar planet på Island. Så nu räknas timmarna och dagarna tills dess :) 

Var i västerås och köpte vakuumpåsar så jag får ner sakerna i en väska och det var nog det roligaste köpet jag och pappa har gjort :) Roligt å se när luft försvinner och sakerna blir jätte små. Sen inhandlades det ett lås till väskan och en väskvåg. Har provpackat lite saker så jag har ett hum om hur mycket det väger och tror att jag kan ha tur och klara mig under 23 kg.


Sen har jag fått låna Rökkvi i stallet som jag ska rida fram tills jag åker. En riktigt trevlig häst som nog kommer bli riktigt rolig när han är lite mer riden. Jag är helt kär redan nu så kan tänka mig om nått år hur kul han kommer vara. 
Red ut på han i dag med mamma och det gick riktigt bra, han är så himla arbetsvillig och positiv. I morgon blir det nog ut igen tror jag.

Men nu ska jag sätta mig framför tvn igen och slöa lite innan det blir sängen :) 

Han är vacker

Kategori: Allmänt

Min underbara veckra häst 

Skor

Kategori: Allmänt

Benjamin vart skodd i går så nu hoppas jag att det kommer några och provar honom. Satsar på att åka till island om 10 dar eller nått :)
Han är riktigt lugn att rida och i dag var han helt okej :) lite stel bara i sidorna men de är ju förståligt när han inte är riden på några månader men han rör sig mjkt och låg i jätte lugnt tempo i galoppen och bara gunga på och tror aldrig han har vart så stabil och balanserad i galoppen innan :) Duktig liten häst jag har

äntligen hemma :-)

Kategori:

En dag som började med att vi knappt kom av gårdsplanen med transporten. Resan upp va slirig och med hjärtat i halsgropen. Kom på efter ett tag att Magnus kanske hade bättre vinterdäck. så vi tog av släpet i korsningen i Blecket och körde upp till Magnus och fick tillslut på andra bakdäck på bilen. körde sen ner till gården och packa in allt och fick diskutera in Benjamin i släpet. Det tog väl 5 min att lasta till skillnad från 2 min :-P Benjamin va snäll hela resan hem och vi hade ganska bra fäste med bilen.
Jag kom på att vi aldrig skulle komma upp till stallet med bilen så vi fråga våra snälla grannar om vi fick låna deras bil. Vi lastade av Benjamin nere vid affären och böt bil. In med Benjamin igen och körde ut till stallet. När vi lasta ut han var han helt överlycklig att vara hemma igen :-) Han små sprang in i stallet och när jag stog där inne var han helt rest i halsen och spana av varenda millimeter av stallet.
In i boxen och han stog där helnöjd och helt avspänd :-) Va länge sen jag såg han så lycklig och avslappnad :-)
Men nu står min älskling hemma igen så nu väntar vi på hovis och provridning i veckan.

Ska ta med han som handhäst i morgon så han blir av med lite energi :-)




sjunga

Kategori:

Pappa drog med mig i dag till kören och det va riktigt kul :-) har inte sjungit på det sättet sen i 9an och det var ju ändå 5 år sen :-) ska väl vara med på konserten nästa vecka också :-)
Hade planer på att stanna i skinnsberg hos en go vän men så blev det inte. får hoppas det blir av i morgon istället:-) får ju passa på å umgås med dom få vänner man har kvar på detta stället för dagarna går och snart är jag på annan ort i annat land så då vet man ju inte när man är i Sverige igen och träffar dom. sen hoppas jag att lolo har tid att färga mitt hår på fredag och sen hitta någon som kan klippa mig :-)
over and out

Städa

Kategori:

Blir att städa rummet så jag kan packa upp alla saker och få lite ordning med allt så det blir lättare att packa igen om nån vecka :-)

snäll tele

Kategori:

Bra att det är min telefon som säger till när jag ska sova :-) när den dör är det dax att gå och lägga sig.
nu ska jag kolla film och försöka sova :-)

god natt där ute

sängen ropar

Kategori:

Gå och lägga sig nu då så man orkar upp i morgon för att följa med och besiktiga bilen i Linde och sen svänga in på granngårn och köpa lite broddar till hästarna.
Hoppas bilen går igenom felfritt så vi kan hämta hem Benji :-)
god natt där ute

Mina älsklingar

Kategori:



Älskar mina 2 underbara pojkar

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Så nu var man hemma igen i Riddarhyttan. 
Benjamin ska vi hämta hem så snart pappas bil funkar igen och sen blir det hem och få på honom skor och börja sätta igång honom igen. Sen får jag lite små brottom och få bort honom. Antingen så säljs han om jag hittar någon annars får jag lämna ut honom på foder. Så söker du häst eller vet någon som gör det så är det bara att höra av sig. 


Sen i slutet av månaden eller början av Mars så börjar mitt nästa stora äventyr :) har vart iväg på ett riktigt äventyr 2009 och jag känner att det är dax igen. min kropp och själ behöver komma bort från vardagen och lämna allt bakom mig som har hänt. 

Ni kanske förstår vad jag ska göra men jag tänker inte avslöja någonting än fören det är på gång på riktigt :) 
Det första jag måste göra är att få hem min älskade häst och börja rida honom sen kan jag börja tänka på lite mer saker och planera min packning :) 

Förra äventyret så hade jag en hemsida där jag höll alla människor uppdaterade men den här gången vet jag inte om jag orkar ha någon hemsida utan ska se till att hålla bloggen uppdaterad varje dag så ni kan följa mig ändå vad som sker i mitt liv. 

Ha de gött så länge så hörs vi snart igen