louiselolloroos

Skärpning

Kategori: Allmänt

Nu  har jag vart riktigt dålig på att uppdatera här och jag lova mig själv att skriva flera gånger i veckan. 
Men jobbet går skitbra och jag utvecklas hela tiden. 

Fina Saeli som är min absoluta favorit blir bara bättre för varje dag. Nu sista gångerna har man faktist kunnat rida honom lite mer. Jag kan nu ha skänklarna liggandes efter sidorna och det går att använda dom ibland utan att han blir spänd. Och det känns som att han trivs med mig så tror inte jag har nått annat val än att kidnappa honom så han blir min. 

Tävlade i helgen på Gabríel och Saevör och det gick inte så jätte bra. Gabríel tyckte det var läskigt så han var i full fokus på allt annat än mig. Och saevör var också lite spänd. Men nästa gång så tar jag det. Tänker inte ge upp inte. 

Det är kanonväder också ute. I går så var det för varmt med min dille jacka som är väldigt tun och lite fleece foder i den, långkallingarna kunde jag nog ha lämnat hemma och tjockare strumpor i skorna var riktigt varmt. Men man vill inte lämna det hemma heller för det kan lika gärna slå om och bli kallt. 

Jag blir själv nu i stallet i några dagar medans han är i sverige och håller kurs. Fast jag tycker det är ganska skönt att vara själv i stallet. 

Saeli