louiselolloroos

koda

Kategori: Allmänt

koda och hans storebror Eddie
 

Koda

Kategori: Allmänt

Är man nere hos Pia som har haft Koda åt mig i några månader när jag har bott på Island.
Koda kände faktiskt igen mig efter att ha luktat grundligt på min väska. Men med en tratt runt skallen så tycker han lite synd om sig själv.

Men han är så vig så han har lyckats kommit på att slicka på såret så det lyckades bli infekterat. Var iväg till vet igen och fick pencilin spruta och medicin med hem. Men tratten var ju fortfarande ett problem. Men i går så satte jag tratten på det största och det funkar nog tror jag. Tratten täcker upp s mycket så har inte sett att han har kommit åt det igen. Men tycker att vet hade kunnat ge mig en större tratt när vi var inne så vi fick en som passade honom bättre. men jag tror inte att tratten är för liten, utan jag tror att min hund är för smidig. Har aldrig sett en hund som kan dra ihop kroppen så mycket och verkligen vika sig på mitten.

Men får hoppas att min lösning fungerar så såret kan läka ihop som det ska och han kan få slippa att ha tratt på sig :)

Han är inte så lekfull som han var innan men tror det har med tratten att göra och sen har han nog lite ont ibland.

Men ska nog köra ett litet lydnadspass med honom i dag. körde lite på promenaden i går och fot funkade likadant som sist jag provade. och inkallning blev han snabbare och snabbare på. Vill lägga ett spår till honom någon dag också för det vet jag att han tycker om :)