louiselolloroos

Provridning

Kategori: Allmänt

En provridning är avklarad och det kommer en i morgon också som ska titta på honom så får hoppas att hans bakskor sitter kvar.

På ena hoven så har hovväggen sprickigt så när jag tar av den skon så kommer det inte finnas någon möjlighet att sätta dit en ny fören han har växt i hovarna så han ska få gå barfota bak en period men han tappar ju lite steg då och det är inte så kul om någon kommer och provrider honom och han inte rör sig lika dant som han brukar :/

Spattröntgen

Kategori: Allmänt

Nu är Benjamin spattröntgad och han va UA :) 
Så nu blir det att träna honom och så har jag satt ut en annons på FB på honom så ska lägga ut några fler å se om jag kan få han såld. Inge kul att behöva sälja honom men har inget val tyvärr :( Han måste bort innan  vintern.

Men det är kul att ha fått hem honom och kan börja träna han. Har ridit han typ 20 gånger sen september förra året så nu är vi återförenade :) Han känndes helt okej i dag men de finns lite att träna på :) 

Så nu kan jag vara lite aktiv och uppdatera dagligen om min träning med honom :) förhoppningsvis kanske jag har en som är intresserad här som läser min blogg :) 


Bara att skriva om ni är intresserade av min underbara pärla :) 

Happy

Kategori: Allmänt


Va tvungen att ta en bild på mig och Happy innan jag åkte hem :)
 
 
Jag ser konstig ut men Happy är fin iallfall :) 
 
Fina primadonnan måste få va med på ett kort också :) 
 

Spattröntgen

Kategori: Allmänt

Jag har nyss pratat med Strömsholm så i morgon vid halv tre ska Benjamin spattröntgas. lite läskigt men de behöver göras. Hoppas att det går bra. Får skriva i morgon eller på onsdag om prognosen, de beror på när jag får svar om plåtarna. Antingen kunde man få de direkt eller så kunde de ta en dag om de va så att dom ville diskutera lite kring plåtarna.

Rida lite

Kategori: Allmänt

Red en av dom stora i går :) gick så sjukt bra och han har aldrig kännts så bra. jag tog mod till mig också och hoppa 2 språng med han vilket jag aldrig trodde att jag skulle våga på hans rygg :P
Men de va ite skillnad efter han och sen hoppa upp på Funi efter. Den stora är 174 och lilla funi ligger väl runt 136 eller nått :P lite storlekskillnad :P