louiselolloroos

En söt liten utter

Kategori:

Först kan jag börja med å säga att FB inte vill funka på min dator :/
i går när jag skulle till jobbet va det bra kusligt ute, de va helt tätt med dimma och man såg väl ungefär 2 meter framför sig å sen var det bara vitt. jag cyklade å när jag var nadanför dagiset så plaska de till i vattnet å så vände jag mig å kolla vad det var å då va det en jätte söt liten utter som hoppa i vattnet och sen vände på sig och titta på mig. skulle jag inte va så sen till jobbet skulle jag ha stannat å försökt få den lille på kort :)
Hektisk dag på jobbet i da å i går också värden rushar när alla ska ha mat satidigt :P hoppas jag kan lära mig å hantera den typen av stress.
jobbade i fredags också å då va de också en massa stress men sen efter jobbet så drog jag till ÅS en stund och drack lite klunkar öl. gick å la mig vid 5 å sen upp vid 9 igen till jobbet.
I går när jag kom hem så satte jag mig med täcket i fotöljen, ställde kl på 19.00 å somnade så sov i 2 tim ungefär å sen fixa jag tvätt å somna vid 8 igen så vaknade vid 20i 6 i morse men ville inte gå upp då så somnade om och vakna vid 20 i 9 :P
Nu blir de ut på äventyr igen å TIDIG sänggång med skola i morgon :)