louiselolloroos

Hemma i sverige

Kategori: Allmänt

Nu är man hemma i sverige igen :) men åker ner till Herrljunga på lördag och får då äntligen träffa min älskade Koda igen :)
Han blev kastrerad i dag så nu hoppas jag att den överdrivna dominansen och revirmarkeringen försvann med kulorna :)
Sen har jag blivit med katt också. Nisse heter han och är en kastrerad pojk på 9 år :)

BBQ

Kategori: Allmänt

Nu ar det fixat för BBQ i kvall :) sa snart blir det ut till stallet och fodra och allt sen hem och fixa a byta klader sen ska det drickas ÖL och ata god mat :)

Snart hemma

Kategori: Allmänt

Snart ar man hemma igen och det ska faktist bli ganska skönt :) gillar Island för det mesta men saknar min hund sa otroligt mycket och kanner mig fardig har pa sland. Jag tankte att jag skulle ha lite trakigt hemma da mor och far kommer vara borta första tiden, men jag ska vara hemma nagra dagar sen aker jag ner till Pia och alskade Koda och ska vara dar nere nagra veckor och ha semester och sen under en vecka ska jag vara sjalv nere pa torpet och vara djur och husvakt :) kommer val vara grymt radd ensam ute i skogen men en har jag ju 3 hundar som kan vakta mig. 


Just nu sitter jag hos Birkir medans han sover. da han var snall och kunde köra mig till stallet och hjalpte mig fixa stallet aven fast han va grymt bakis och inte har sovit manga timmar i natt. Det ar en riktig van det. 
I kvall blir det BBQ fest hemma hos Birkir sa jag hoppas att det kan bli lite sol i detta vadertrakiga land. 


Men ha det bra alla sa hörs vi igen

liten uppdatering

Kategori: Allmänt

har inte haft internet hemma pð riktigt lange nu sa har inte kunnat uppdaterat nanting :(

Men nu ar det bestamt ungefar nar jag ska lamna Island, det blir i slutet av manaden och da blir det att göra en GUF och sen kanske plugga i höst. men det basta av att aka hem blir att jag far traffa min underbara Koda igen. va sa himla lange sen jag fick se honom sa vill bara aka hem nu.

sen ska vi fixa agarbyte pa Salleman sa han blir MIN :D Sen far jag hoppas att han kan komma till sverige med flyget i sep :)

Tavling

Kategori: Allmänt

Tavlade pa Gabríel Frá Gunnarsholma i 100m pass i lördags och det slutade pa en 5 placering med tiden 9.03. Riktigt nöjd över hans utveckling senaste tiden. Och sen var jag med pa Snæálfur frá Gardabær i "4 Gang" vi kom ocksa 5a pa poangen 8,23 :) Tank om man skulle fatt dom poangen i en sport tavling :)